Преди всяко състезание се отказвам, много ми е изтощително. Дори

...
Преди всяко състезание се отказвам, много ми е изтощително. Дори
Коментари Харесай

Треньорът на ансамбъла се оттегля след Париж 2024 - Гимнастика

Преди всяко съревнование се отхвърлям, доста ми е изтощително. Дори вечер, преди надпреварата, си приготвям речта за пред Илиана Раева. Ще изкарам още малко, до олимпиадата в Париж, пък след това ще забележим! Това съобщи треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитровa в епизод 32 на подкаста " За спорта без клишета " на bTV.

Само преди няколко дни новият състав завоюва международната купа в многобоя на шампионата, който се организира в София. Димитрова разкрива, че тъкмо преди шампионата е сменила и петото момиче в отбора.

" Много мъчно ми беше първоначално. Смених ги една по една, най-после останаха пет нови девойки преди международното състезание. Дори малко закъснях след олимпиадата в Токио. Трябваше да стартира по-рано подготовката. При нас би трябвало всяка с всяка да си пасне като темперамент. Много са значими връзките вътре в тима ", безапелационна е треньорката, която изведе България до олимпийска купа на Игрите в японската столица.

" Нямам предпочитание да вървя някъде, с цел да работя за някой различен. Това ми е безусловно задоволително. Най-много до олимпиадата ще бъда тук и след това може би ще работя в книжарница. Малко съм сложна в общуването с хората, само че може би ще се науча ", добави Димитрова.

Тя има положителни упования за Игрите в Париж 2024.

" Трудът е в основата на всеки триумф. Ако се трудиш, няма по какъв начин да не успееш. Трябва си обаче и малко състезателен шанс ", сподели Весела Димитрова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР