Италианската премиерка Джорджа Мелони обяви, че ще се кандидатира на

...
Италианската премиерка Джорджа Мелони обяви, че ще се кандидатира на
Коментари Харесай

Италианският премиер Джорджа Мелони се кандидатира за евродепутат

Италианската премиерка Джорджа Мелони разгласи, че ще се кандидатира на идните избори за Европейски парламент, което се изяснява с напъните ѝ да укрепи нейната крайнодясна партия, макар че ще бъде принудена неотложно да подаде оставка.

„ Правя го, тъй като желая да попитам италианците дали са удовлетворени от работата, която вършим в Италия и която вършим в Европа. Освен че съм лидерка на „ Братята от Италия “, аз съм и лидерка на европейските консерватори, които желаят да имат решаваща роля в смяната на курса на европейската политика “, добави тя. 

Партията ѝ " Братята от Италия " оглави общите избори в страната през 2022 година с 26% от гласовете. Тъй като Мелони оглавява листата с претенденти. „ Искаме да създадем в Европа тъкмо това, което направихме в Италия на 25 септември 2022 година – основаване на болшинство, което сплотява силите на десницата, с цел да изпрати най-сетне левицата в съпротива, даже в Европа! “ сподели Мелони на събитие в адриатическия град Пескара. В пламенна, обширна тирада, засягаща в резюме въпроси от сурогатното майчинство и Рамазана до изкуственото месо, Мелони възхвалява годината и половина на власт на своето съдружно държавно управление и неговите старания за битка против незаконната имиграция, отбрана на фамилиите и на християните стойности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР