Пак ще се върна в играта, даже ще бъда по-силна.

...
Пак ще се върна в играта, даже ще бъда по-силна.
Коментари Харесай

Валентина Георгиева: Ще се върна по-силна от всякога - Гимнастика

Пак ще се върна в играта, дори ще бъда по-силна. Идвам в залата поради моя треньор Филип Янев, тъй като той се усещам самичък, когато ме няма. Не му е по никакъв начин елементарно по-късно, което стана. Той знае, че аз съм от хората, който не се отхвърлят. Ще направя всичко допустимо да го развеселявам. Всичко ще бъде наред. Това сподели 21 дни след интервенцията най-хубавата ни състезателка по спортна гимнастика сега Валентина Георгиева.

Възпитаничката на Филип Янев контузи тежко коляното си на 14 август по време на финала на прескок на Европейското състезание в Мюнхен. На 9 септември Георгиева претърпя интервенция поради увреждане на кръстни връзки и менискус. Интервенцията беше осъществена от доктор Иван Василев и от неговия екип в " Спортсклиник Еуровита " в София.

" Аз се усещам сносно. Почти нямам болки в коляното. По време на рехабилитацията е обикновено защото крайници би трябвало да се опъне. Това е належащо с цел да може като махна шината и патериците, ходенето и връщането на мускулатурата за стане по-бързо. Рехабилитацията се развива бързо, тъй като коляното ми към този момент е съвсем опънато до дъно. Докторите не могат да ми дадат гаранция, само че не би трябвало да избързваме с натоварването, тъй като може още веднъж да се скъса. Имало е към този момент подобен случай, при който по време на рехабилитацията връзката се е скъсала още веднъж и нещата са се усложнили прекалено много. За това няма да бързам и ще изчакам. Всичко с времето си ", сподели Георгиева.

" Днес за първи път пристигнах в залата. Страшно доста ми се тренира. Чувствам се все едно не съм почивала един месец, а цяла година. Всички доста ми се радват. Някой ми споделят, че като съм в залата ги стимулирам да се развиват. Залата е моята среда. Тук се усещам по-добре и съм по-спокойна. Сега все по-често ще пристигам и ще стартира да възстановявам формата си. Ще акцентира на силата. Но няма да се върша на воин и да бързам. Този път в действителност ще изчакам ", добави гимнастичката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР