Манчестър Юнайтед се докосват до книгата с контакти на суперагента

...
Манчестър Юнайтед се докосват до книгата с контакти на суперагента
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф се среща със суперагента Хорхе Мендеш в отчаян план за трансфер на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед се допират до книгата с контакти на суперагента Хорхе Мендес, до момента в който се стремят да трансформират своето мощно подложено на критика набиране.

Новият съсобственик сър Джим Ратклиф се срещна с Мендес, който съставлява голям брой топ играчи, в това число Кристиано Роналдо, Бернардо Силва, Дарвин Нунес и Педро Нето в допълнение към някогашния началник на Юнайтед Жозе Моуриньо, до момента в който той продължава да преразглежда скаутската мрежа на Олд Трафорд.

Дан Ашуърт напуща Нюкасъл Юнайтед, с цел да стане състезателен шеф, до момента в който Джейсън Уилкокс от Саутхемптън е назначен за механически шеф. Ратклиф има намерение да бъде добър, когато става дума за сключване на нови играчи, откакто беше ужасяващ от това, което той упорства, че е неправилна и скъпа политика за набиране.

Той бързо разбра, че Мендеш е голям мотор в света на прехвърлянията и желае да може да употребява обширните знания на португалеца. Вълците затвърдиха мястото си във Висшата лига, като привлякоха редица иг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР