Преди седмица Новак Джокович триумфира на Откритото първенство на Великобритания

...
Преди седмица Новак Джокович триумфира на Откритото първенство на Великобритания
Коментари Харесай

Американски сенатор с призив към Байдън да разреши на Джокович да играе в САЩ

Преди седмица Новак Джокович победи на Откритото състезание на Англия и завоюва своята 21-ва купа от Големия шлем. Кога обаче сърбинът ще получи опция да се бори за нов " мейджър " трофей, към момента не е ясно, защото той може да не бъде позволен да влезе на територията на Съединени американски щати, което слага присъединяване му на идния US Open под въпрос. Припомняме, че макар облекчаването на противоепидемичните ограничения в Щатите, то остава условието за съществуване на документ за сложена ваксина при влизане на задгранични жители.

След като неведнъж 21-кратният първенец от Шлема съобщи изрично, че не има намерение да се ваксинира, то за него остава вярата, че до началото на Откритото състезание на Съединени американски щати - 29 август, ще бъде анулирано изискването за показване на " зелен " документ. Именно за това прикани американският сенатор Дрю Спрингър, който насочи следният апел към президента Джо Байдън в Twitter:

" Байдън не разрешава на Новак Джокович да влезе в Съединени американски щати, с цел да играе на US Open, само че в същото време разрешава милиони неимунизирани незаконни имигранти да пресичат границата. Хей, Джо, какво е още един неваксиран човек?!?! ", написа Спрингър, добавяйки фотография по какъв начин голям брой имигранти прекосяват границата по вода.

Biden is banning Novak Djokovic from coming to USA to play the US Open but allows millions of unvaccinated illegals to flood across the border. Hey Joe, what’s one more unvaxed person?!?!
— Drew Springer (@DrewSpringer)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР