Преди няколко часа китайската корпорация Meizu публикува официален тийзър на

...
Преди няколко часа китайската корпорация Meizu публикува официален тийзър на
Коментари Харесай

Първият смартфон със скенер за пръстови отпечатъци в екрана няма да е скъп

Преди няколко часа китайската корпорация Meizu разгласява формален тийзър на идната презентация на смарт телефона M6S.
Според оповестената фотография, качена в формалния акаунт на компанията в обществената мрежа Weibo, основната специфичност на новото устройство напълно не е безрамковият екран със съответствие на страните 18:9, а интегрираният в екрана скенер за пръстови отпечатъци, създаван от Synaptics.



По-конкретно, това е скенерът Clear ID FS9500, създаден и създаван от Synaptics. Той може да бъде поставян под защитното стъкло на AMOLED екрана. Първият смарт телефон със същия скенер за пръстови отпечатъци бе обявен на събитието MWC 2018, само че не бяха обявени неговото име и дата на излизане. Ето за какво, може да се смята, че Meizu M6S ще бъде първото в света мобилно устройство със скенер за пръстови отпечатъци в екрана.

Към сегашен ден е известно, че Meizu M6S има 5,7-инчов екран с резолюция 1440х720 пиксела (HD+), 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и акумулаторна батерия с потенциал 2930 mAh с поддръжката на функционалност за бързо зареждане.



Официалният анонс на смарт телефона Meizu M6S е разгласен за 17 януари тази година. Според пазарните анализатори, неговата цена няма да надвиши $150.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР