Преди началото на серията от празнични дни на изходите и

...
Преди началото на серията от празнични дни на изходите и
Коментари Харесай

Преди серията от почивни дни: Целият ресурс на КАТ излиза на пътя

Преди началото на серията от празнични дни на изходите и входовете на огромните градове ще има полицейски екипи, които ще ревизират водачите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

28, 29, 30 и 31 са работни дни, само че всеобщо хората са си взели отпуска, с цел да слеят с почивните си дни около Коледа и Нова година, събирайки цели 11 дни надалеч от работа.

„ Създали сме организация за обезпечаване на оптимален брой полицейски екипи в цялата страна, като в през днешния ден, на следващия ден и на 31 декември, когато чакаме най-сериозния трафик – сме обезпечили екипи, които да контролират придвижването и да не се образуват тапи “, сподели Лъчезар Близнаков от „ Пътна полиция “.

По думите му още в обедните часове на 23 декември се чака трафикът да стане натоварен. Той напомни, че се правят ремонтни действия на Автомагистрала „ Хемус “ и Автомагистрала „ Струма “, като прикани водачите да карат деликатно.

„ Имаме подготвеност в тези сектори да вкарваме краткотрайна организация на придвижването, да отклоняваме трафика или някои транспортни средства “, добави Близнаков.

В почивните дни – 24, 25, 25 декември и 1 януари полицията ще влезе в дребните обитаеми места и курортни комплекси, където ще се следи за използването на алкохол и наркотични субстанции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР