Преди минути Бояна Шарлопова разгорещи мрежата с коледно фото, на

...
Преди минути Бояна Шарлопова разгорещи мрежата с коледно фото, на
Коментари Харесай

Взрив: Бояна Шарлопова разля напращяла гръд! (мъж ли си търси - СНИМКИ)

Преди минути Бояна Шарлопова разгорещи мрежата с коледно фото, на което обаче облеклото й надалеч не е уместно за зимния сезон. Вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов е разляла обилна гръд и несъмнено е повече от провокативна.

Не е ясно дали 46-годишната красавица е лягала под ножа, с цел да усили размера на чашката на сутиена си, или резултатът е от роклята, само че гледката изпоти мнозина, които мигновено се забързаха да я смъкват в мнения. Разбира се, надалеч сме от мисълта, че Шарлопова ще обърне внимание на онлайн ухажорите си (макар че... знае ли се).

Мнозина са уверени, че младата и засукана вдовица си търси мъж, тъй като й е писнало да е сама. Да, говореше се, че тя има връзки с един младок, евентуално неин водач, само че сме съвсем сигурни, че и да е правилно, това е било просто спекулация.

За да се спре на някого за сътрудник, Бояна сигурно ще желае той да е на нейното финансово равнище, че и от горната страна. А и сама беше признала преди време, че се надява някой ден да срещне любовта още веднъж.

" Стефан ми липсва непрекъснато, само че съм още млада и нуждая се от обич. Не желая да пребивавам без нея непрекъснато ", сподели тя и това е напълно обикновено.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР