Преди две години имахме нулев миграционен натиск. Дължеше се на

...
Преди две години имахме нулев миграционен натиск. Дължеше се на
Коментари Харесай

Борисов удари по масата: Рашков бе излъчен от Радев и тази вина трябва да се поеме

Преди две години имахме нулев миграционен напън. Дължеше се на професионализма на българските граничари, персоналната ангажираност на президента Ердоган и на Урсула фон дер Лайен. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии.

„ В последния месец се работи вярно, признавам. Вежди Рашидов се срещна с Ердоган, президентът Радев също и тематиката за миграцията бе сложена. Не мога и да не кажа, че Бойко Рашков бе излъчен от Радев и тази виновност би трябвало да се поеме ”, счита Борисов.

„ Тази седмица Народното събрание одобри 5 закона и две решения. От тези 7 законодателни акта, 5 са импортирани от ГЕРБ. Тези решения са доста значими. Ние задължихме Министерски съвет да промени Плана за възобновяване и резистентност и да подсигурява бъдещето на ТЕЦ-овете в този регион “, добави депутатът Делян Добрев.

„ Преди 3-4 месеца горивата по бензиностанциите бяха 3,50 лева, в този момент са 2,50 лева Приехме закон за изземване на свръхпечалбите на „ Лукойл “, с което ние ще вземем 70% от разликата, която им дава дерогацията. 70% от тази разлика ще влизат в държавен фонд и ще бъдат връщани на хората. Това са 2 милиарда, разграничено на 2 млн. водача. Всеки водач ще получи ваучер от 1000 лева “, сподели още Добрев.

„ Приехме закон, с кой назначаваме главен шеф на рафинерията „ Лукойл “, в случай че руснаците решат да ни саботират. Така не може никой да ни извива ръцете и да ни изнудва “, изясни той.

Те се пошегуваха, че Асен Василев е избягал, защото не е бил в Народното събрание от три дни.

„ От времето, когато си отпътува „ Промяната ”, бензинът падна с 90 стотинки. Отивате на бензиностанцията и го проверявате. Обещахме. Не е лев, само че са 90 ст. “ ”, означи Борисов.

„ По създание не харесваме нито една партия, по тази причина сме основали ГЕРБ. Припознаваме исорията на Съюз на демократичните сили, по тази причина сме дружно. Ние против всяка партия имаме рецензии “, добави той.

За разновидностите за третия мандат, той показа: „ Христо Иванов през вчерашния ден по „ Панорама “ ми се стори доста обезпокоен за това, че може да му се даде третия мандат. Нека изчакаме да забележим. Не бихме подкрепили Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР