Преди дни стана ясно, че бащата на президента Румен Радев

...
Преди дни стана ясно, че бащата на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Местният лидер на БСП в Харманли проговори за катастрофата с бащата на президента

Преди дни стана ясно, че бащата на президента Румен Радев – Георги Радев, е участник в лека катастрофа на 17 август. Колата на Радев и триколка на неработоспособен се удрят на кръстовище в Харманли. Катастрофата не е отразена в бюлетина на Министерство на вътрешните работи, а за нея акт е получил индивидът с увреждане. Запис от охранителни камери, на който е сниман случая, беше публикуван в YouTube.

Свидетел на злополуката става локалният водач на Българска социалистическа партия в Харманли Михаил Лисков. Той отхвърля да е повлиял на следствието.

„ Какъв фактор съм аз,за да оказвам влияние на полицията. Просто от чисто човешка позиция стопирах, видях бай Георги и вуйна Станка, интересувах се от тяхното положение. Аз също мога да задам въпроса, за какво, някой ме укоряват за някакъв политически напън. Този запис по какъв начин е попаднал в медиите нали – 9 дни след случката. Това видео наблюдаване в Харманли защо се употребява – за попречване на престъпни закононарушения, или за политически напън? ”, разяснява в ефира на БТВ Лисков.

Вчера вътрешният министър Валентин Радев подлага на критика работата на пътните служители на реда от Харманли, работили по злополуката с бащата на президента.„ Подменени са нещата, необразовано или некадърно е подходено. Ще видя инспекцията каква е ” съобщи Валентин Радев.

Случаят се ревизира от две дирекции на Министерство на вътрешните работи и прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР