Преди ден тя смени директорите на Българския спортен тотализатор и

...
Преди ден тя смени директорите на Българския спортен тотализатор и
Коментари Харесай

Лечева сменя ръководствата на „Сердика спортни имоти“ ЕАД и „Академика 2011“ ЕАД

Преди ден тя смени шефовете на Българския състезателен тотализатор и Национална спортна база, в този момент го стори и със „ Сердика спортни парцели “ ЕАД и „ Академика 2011 “ ЕАД.

Със заповед № PД-09-763/25.08.2022 година министърът на младежта и спорта Весела Лечева освобождава от служба изпълнителния шеф и членовете на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД и назначава ново управление. Решението на принципала за промени в управителните органи е подадено в Агенцията по вписвания.

За нов изпълнителен шеф на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД е назначена Александра Левянска. Тя е магистър по „ Национална сигурност “. Левянска е член на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД от основаването на сдружението до май 2022 година

Георги Георгиев е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД. Завършил е НСА, има 12 години стаж в структурите на НСБ ЕАД като началник на „ Спортпалас “, Национален стадион „ Васил Левски “ и НСК „ Диана “.

Валентин Йорданов е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД. Магистър по информатика от УНСС. Бил е програмист, архитект и началник планове в НИИ. С дълъ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР