Преди да стане говорителка на времето, Деси Банова е натрупала

...
Преди да стане говорителка на времето, Деси Банова е натрупала
Коментари Харесай

Деси Банова била асистентка на Астор

Преди да стане говорителка на времето, Деси Банова е натрупала дребен опит и в света на магиите. Тя е асистирала на фамозния ни маг Астор, само че пътищата им се разделили и тя застанала пред екрана с температурите.

„ Деси Банова ми беше асистентка, правихме фокуси. Когато се запознахме, бях с Орфи, имахме зрелище. И в диалог след него двамата се впечатлихме от Деси и ѝ предложихме да ни бъде помощник. За малко беше, доста ми помагаше на сцената, само че не съм я рязал на две. За страдание се разминахме след това, тъй като отидох в чужбина по работа и след това нещата се разсъхнаха. Но не съм лъгал нито нея, нито никого. Аз на сцената единствено заблуждавам, другояче не “, съобщи Астор..

Деси Банова е едно от лицата, които са впечатлили с излъчването си мага, написа седмичник. Тази година през ноември той счита да я предложения с Росен Плевнелиев на двойния си празник – 75 години и 55 години на сцената.

„ Ще го направя охолно в Народния спектакъл “, споделя Астор.

Световноизвестният магьосник ще събере разнообразни столетия, ще предложения и своя преподавател Мистер Сенко, умрял през 1987 година, да се появи на сцената и да смъкна главата си.

Коронният номер на именития илюзионист ще бъде дублиран – Астор също ще отпрати главата си надалеч по сцената. И освен това, ами тя ще заживее независим живот, като се впусне в диалог с асистентите и публиката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР