Преди да се омъжи за Меган Маркъл, принц Хари има

...
Преди да се омъжи за Меган Маркъл, принц Хари има
Коментари Харесай

Още едно бивше гадже на Хари има новина

Преди да се омъжи за Меган Маркъл, принц Хари има няколко връзки, които стават притежание на светските медии. Малко преди запознанството си с актрисата, той излиза с Кресида Бонас, която напълно неотдавна показа в Isntagram, че към този момент е майка.

Преди нея по-малкият наследник на крал Чарлз има дългогодишна, въпреки и прекъсвана на няколко пъти връзка с Челси Дейви. Двамата са дружно от 2004 година до 2010 година, по времето когато тя е студентка по право в Университета на Лийдс.

Постоянното внимание на медиите към Хари и нарушаването на персоналното й пространство са причинита, поради които връзката й с принца не продължава. Затова пък сега Челси, която е родом от Зимбабве, е щастливо омъжена.

Сватбената гала се е състояла през миналия уикенд и е съвпаднала с коронацията - повода, заради която съвсем никой не е схванал за сватбата. Челси се омъжи за приятеля си от три години Сам Кътмор-Смит, оповестяват Daily Mail.

В началото на тази година пък Челси и Сам станаха родители на наследник на име Лио. Двойката разделя времето си сред Лондон и Лос Анджелис, като доста постоянно прекарват уикендите и празниците в Норфолк.

От Tatler пък напомнят, че след раздялата си Челси и Хари резервират положителни връзки. Тя даже е измежду гостите на сватбата на принца с Меган Маркъл през 2018 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР