Предаването на ТОПСПОРТ и - Топ прогнози ще ви зарадва

...
Предаването на ТОПСПОРТ и - Топ прогнози ще ви зарадва
Коментари Харесай

Милко Георгиев и Ваня Симонска гости в предаването Топ прогнози

Предаването на ТОПСПОРТ и - " Топ прогнози " ще ви зарадва с петото си издание за 2021 година. По традиция, в края на работната седмица, наш събеседник е известна персона от българския футбол. В петък ще ни гостува някогашният шеф в ЦСКА - Милко Георгиев.

Пред водещия Ивайло Димитров , той приказва по горещата вест от последните дни - напускането на Гриша Ганчев, " алената " борба с Лудогорец, на всички фронтове, и " донорите " на безконечния противник Левски.
 Александър Димитров в
Александър Димитров в " Топ прогнози ": Към българите би трябвало да има същото самообладание като към чужденците, разкарваха Антов като панаирджийска мечка

Георги Славчев даде прогнозите си за петте дербита у нас и в Европа

Във втората част на " Топ прогнози " , в студиото си приветствахме Ваня Симонска. Колежката от Bulgaria On Air даде своите експертни прогнози за петте най-интересни срещи от България и огромните европейски шампионати.

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник )











Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 17 февруари (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите
 Георги Велинов в
Георги Велинов в " Топ прогнози ": Гриша Ганчев се раздава за ЦСКА, той е най-истинският човек

Предвижданията си за дербитата в Европа даде Веселин Коларов

Гледайте 27-ия епизод на " Топ прогнози " ! Утре - единствено в ТОПСПОРТ и SportCafe !
 Стефан Яръмов в
Стефан Яръмов в " Топ прогнози ": Пренебрегнах тези, които не обичат Гриша Ганчев... Футболът е тирания, само че би трябвало да има и морал!

Своите догатки за петте най-интересни срещи от Европа даде Никола Дърпатов

Абонирайте се за канала на Topsport.bg в , където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ Прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР