Празнувам скромно с половинката ми“, каза пред Телеграф“ победителят от

...
Празнувам скромно с половинката ми“, каза пред Телеграф“ победителят от
Коментари Харесай

Станислав си подари сладкарски цех за ЧРД


„ Празнувам непретенциозно с половинката ми “, сподели пред „ Телеграф “ спечелилият от „ Хелс Китчън “

Победителят от „ Хелс Китчън “ Станислав Иванов и сегашен кулинар в предаването „ На кафе “ по NOVA си подари сладкарски завод за рождения ден. Той е в Перник и към този момент е отворен за работа. „ Знаете, че това ми беше фантазия от дълго време. Ето, съумях да сбъдна и нея в тази моя персонална година “, споделя пред „ Телеграф “ Иванов и добавя:

„ Не единствено това, толкоз неща ми се случиха - завоювах „ Хелс Китчън “, ожених се, започнах в „ На  кафе “, купихме си и апартамент с Божидара. Като цяло умерено мога да кажа, че съм един благополучен човек с всичко, което имам. Вярвам, че най-хубавото следва и в персонален, и в професионален проект. Смело напред. А що се отнася до сладкарския завод - желаех го от дълго време, само че в този момент си му беше времето. Това е моят подарък към мен самия за рождения ми ден “ Противно на упованията, Сисо, както му споделят най-близките, няма да подвига гръмък ваучър за празника, а ще чества непретенциозно и в стеснен кръг в първокласен СПА хотел.

„ С жена ми сме малко отвън София. На СПА. Ще чествам в стеснен кръг, че доста ни се събраха празненства напоследък (смее се). Сватбата ще ни държи влага дълго време. Беше огромен ваучър. В четвъртък съм на ефир и тогава ще почерпя и сътрудниците от „ На кафе “, споделя още кулинарят и дава обещание в новия си завод да направи хем най-вкусните торти , хем най-красивите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР