Правителството на Украйна се подигра на Русия със собствен Парад

...
Правителството на Украйна се подигра на Русия със собствен Парад
Коментари Харесай

Сразени руски танкове в центъра на Киев: Украйна се подигра с „Парада на победата“


Правителството на Украйна се подигра на Русия със личен „ Парад на успеха “ – хванати съветски танкове и военни машини бяха изложени по улиците на Киев. Това се случва няколко дни преди празника на независимостта в Украйна.

„ През февруари руснаците възнамеряваха паради в центъра на Киев. Тази срамна галерия на ръждясал съветски метал е увещание към всички диктатори, че проектите им могат да бъдат провалени от свободна и смела страна “, написа Министерство на защитата на Украйна в „ Туитър “, дружно с видеоклип на машините.

„ Много е занимателно за гледане. Руснаците желаеха да влязат в центъра на Киев… и съумяха, само че евентуално не по метода, който са си представяли “, сподели инцидентен минувач пред „ Ройтерс “.

Украинските управляващи употребяват събитието, с цел да се подиграят на своя боен конкурент.

„ Самозабравилите се руснаци надменно превзеха страната ни. С очите си видях церемониалните им униформи в танковете. Агресорите смятаха, че ще заловят Киев за три дни. Окупаторите желаеха да създадат церемониал в столицата ни. Ето им церемониал “, сподели украинскитят министър на защитата Олекси Резников.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР