Правителството на Италия ще отмени забраната за придвижване между регионите,

...
Правителството на Италия ще отмени забраната за придвижване между регионите,
Коментари Харесай

Италия разрешава пътувания в чужбина от 3 юни

Правителството на Италия ще анулира възбраната за напредване сред районите, както и влизането и излизането в и от страната от 3 юни, написа в прессъобщение на кабинета, оповестено на формалния държавен уебсайт.
С въвеждането на карантината в средата на март Италия ограничи фрапантно напредването сред обособените области и вътре в тях. Пътуванията бяха позволени единствено при служебна нужда, за лекуване и при изключителни случаи. От 4 май на италианците беше позволено да посещават околните си в границите на един район, съобщи БГНЕС.
Според обявата на държавното управление, от 18 май жителите ще могат да пътуват вътре в районите без никакви ограничавания. До 2 юни остава в действие възбраната за напредване с персонален или публичен превоз в район, друг от този по местоживеене, както и пътуването зад граница, като се изключи открита служебна нужда, при зародили изключителни условия или по здравословни аргументи.
След 3 юни напредването сред обособените райони може да бъде лимитирано единствено с решение на страната, според от епидемиологичната конюнктура в страната.
Същите правила ще важат и при пътешестване в чужбина. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР