Правителството има шанс да изкара пълния си 4-годишен мандат, но

...
Правителството има шанс да изкара пълния си 4-годишен мандат, но
Коментари Харесай

Лорер: Готови сме всеки ден да ни е последен, но работим за пълен мандат

Правителството има късмет да изкара цялостния си 4-годишен мандат, само че по едно и също време с това е квалифицирано всеки един ден да е финален . Затова е значимо да се приказва за правила, а не за персони и постове. Това разяснява пред News.bg министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер преди съвещанието на икономическата комисия в Народното събрание.

" Работата на изпълнителната власт е извънредно вълнуваща, защото всички имаме стратегически проекти по какъв начин да създадем България по-добро място в идващите 4 години, само че по едно и също време с това всички сме наясно, че всеки един ден може да е последният от нашата работа. Така че имаме настройката и за двете обстановки и аз имам вяра, че 4-годишен мандат към момента е вероятен ", сподели той.

" Както споделих и преди няколко дни, от скалата от 1 до 10 напрежението е 3. Защо 3 - тъй като е фокусирано главно в един от четиримата сътрудници ", уточни министърът.

Що се касае до е безапелационна, че ще напусне обединението, в случай че това стане факт, крайното решение е на Народното събрание, като кабинетът ще се съобрази с волята на депутатите , акцентира Лорер.

" До момента обединението продължава да преодолява всички линии. И това се случва, когато работим дружно. Когато приказваме за съответни персони, които се издигат на съответни постове, тогава стават по-конфликтните обстановки ", добави той. И изрази вяра от ден на ден да се приказва точно за правила, а не за постове.
 Министерството на нововъведенията дава над 136 млн. на компаниите за енергийна успеваемост
Министерството на нововъведенията дава над 136 млн. на компаниите за енергийна успеваемост

Още 41 милиона лв. пък ще бъдат изплатени за коронавирус помощи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР