Правилно дадените ПАРИ се връщат десетократно. А понякога хилядократно. Те

...
Правилно дадените ПАРИ се връщат десетократно. А понякога хилядократно. Те
Коментари Харесай

Как се получават невидими печалби и късмет?

 Правилно дадените ПАРИ се връщат десетократно. А от време на време хилядократно. Те се връщат не като банкноти и по банкова  сметка. А като събития.

Парите – те не са единствено под формата на банкноти, монети и наличието на сметката в банката. Може да се похарчат малко пари за нещо положително. За вярно или положително. И се получава голяма облага. Само че човек не постоянно вижда тази облага. Той просто се радва: какво положително събитие се случи! Ах, какъв шанс извадих, по какъв начин всичко мина добре! Но не брои в съзнанието си какъв брой пари е получил. А може  да преброи и да се зарадва още веднъж.

Печалба – това не са единствено пари!

Ето,  едно положително момиче, да предположим, е платило за потребна консултация по въпрос, който я визира. Да кажем, за консултация по актьорско майсторство. И се снабдява с потребна информация и умения. Изглежда, че е останало удовлетворена от заплатеното и полученото. Доволни са всички. А след това момичето получава покана за хубава роля в прочут спектакъл. Така се стекли събитията. А на спектакъла среща режисьор, който й предлага да работи с него. Ако се пресметна облагата, тя е доста добра. Дори превъзходна. Въпреки че не пари са попаднали в ръцете на момичето и  не са превеждани по картата. А облагата е доста добра!

Или индивидът е дал на някого подарък за оказана услуга. Благодарил от сърце. А един ден по-късно получил покачване на работата си. Има ли облага? Разбира се, че има. Или е дал на бедняка нещо от сърце, по някаква причина имал подобен подтик. А след това излекуван. И не му се наложило да харчи пари за лекуване, а това е доста! И не е ясно дали е щял да бъде оздравял.

Правилно дадените пари се връщат десетократно. А от време на време хилядократно. Те просто се връщат не като банкноти и не в банковата сметка. А като събития.

Може би сте платили вярно или сте дали пари. И не сте попаднали в злополука. А злият бацил не е съумял да ви нападна подло: вашият имунитет се е подобрил и вие сте здрави. Или злият човек не ви е нападнал; разминали сте се с него. Но не сте знаели за това. Това също е голяма облага, в случай че се замислим.

Така че би трябвало да се заплащат пари даже за неща, които са мимолетни. Разбира се за чувал с картофи или палто – това е разбираемо. Виждаме защо плащаме. Но думи или музика не се виждат. Или, да речем, религиозни церемонии – също не се виждат. Но точно тези пари се връщат като голяма облага. Която е мъчно да се пресметна, само че въпреки всичко е допустимо.

Колко коства животът? Или здравето? Или сънят? Ако се замислите за това, можете да изчислите. А основният симптом, че сте платили вярно, е тази облага. Въпреки, че звучи меркантилно и търгашески,  само че би трябвало да се счита. Някога въобще не е имало пари. А е имало жертва и премия. Или почтен продан …

econet.ru.

Ан Кириян

Симоронски обред „ Пари от нищо “

 

Симоронските ритуали са елементарни и ефикасни. Всеки един от тези ритуали изисква само  две неща: положително въодушевление и религия в собствените  мощ. Доверете се на себе си и тогава ще…

Цялата публикация

 Всички религии са против благосъстояние, тъй като благосъстоянието може да ви даде всичко, което можете да си купите в живота. И в действителност, съвсем всичко може да се купи, с изключение на…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР