Практическо занятие се проведе в Центъра за специализация и професионална

...
Практическо занятие се проведе в Центъра за специализация и професионална
Коментари Харесай

Стажант-полицаи от Пазарджик проведоха практическо занятие

Практическо занимание се организира в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи.

Основната цел на занятието бе повишение на качеството на практическото образование на стажант-жандармеристите, посредством основаване на условия, близки до действителните. В ролята на обучители влязоха чиновници от Дирекция "Жандармерия " в столицата и Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив - с богат на практика опит и работа по защита на всеобщи мероприятия, запазване на публичния ред и задържане на рискови причинители на закононарушения. Занятието се организира благодарение на профилирана техника – микробуси за битка с безредиците и задържане на лица, както и водометна машина.

Министър Маринов ще управлява Националния щаб в границите на Национално пълномащабно обучение "Защита 2019 година "

Новоназначените стажанти минаха през главните стадии за създаване на базови на практика познания и умения, разиграха действителна обстановка с опит да бъде продънен полицейски кордон. Демонстрирани бяха техники за напредване независимо или благодарение на транспортни средства по време на защита на всеобщи мероприятия. След привършване на занятието инструкторите, дружно с преподавателите от секция «Обща полицейска подготовка» и стажантите, регистрираха полезността от сходни на практика занятия, бяха споделени и хрумвания за бъдещо ползотворно съдействие сред ЦСПП и Дирекция "Жандармерия ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР