Прадядо, който няма късмет в любовта и е човекът с

...
Прадядо, който няма късмет в любовта и е човекът с
Коментари Харесай

Шамар от съдбата: Британецът с най-много бракове бе изритан от 41 години по-младото му гадже, търси си жена номер 9

Прадядо, който няма шанс в любовта и е индивидът с най-вече бракове във Англия, желае още веднъж да се обвърже, откакто бе " изритан " от дамата, която трябваше да стане негова девета брачна половинка, написа в. " Мирър ". Рон Шепърд бе шокиран, откакто преди броени дни 41 години по-младата му половинка го заряза. Сега обаче той е подготвен да откри своята нова избраница.

69-годишният женкар мислел, че 28-годишната филипинка Кристъл е единствена за него, до момента в който тя не го напуснала.

Сега той споделя, че желае да откри младоженка, която е на към 30 години - която той разказва като " съвършената възраст ".

Пенсионерът прибавя, че Кристел била малко странна. " Тя постоянно седеше със слушалките си, слушайки музика, за мен беше прекомерно млада. Следващата ще е малко по-зряла. Получавам доста писма от дами във фейсбук, всички те са по-млади. Мисля, че идващия път ще диря личността у една жена и възприятието й за комизъм. Също желая да приказва сносно британски ", споделя той.



Рон се е женил осем пъти. Най-дългият му съюз траял 13 години, а най-краткият - единствено 10 месеца. Първо се оженил през 1966 година за Маргарет. Двойката имала три деца, само че след две години се разведела.

Съпругата номер две била Жанет през 1973 година и бракът траял една година.

Рон се омъжил и за Лесли през 1976 година и имали две момчета. Той я оставил пет години по-късно и тя умряла през 1996 година

След това пристигнала Кати през 1982 година и двойката имала щерка.

Рон се оженил за Сю през 1986 година и имал две момчета, преди да се разделят 11 години по-късно.

После идва ред на Уша от Сингапур през 1999 година, следвана от Уан през 2003 година и Уенг една година по-късно. Те се разделят през 2015 година и се развеждат през март.

Той се срещнал с Кристъл преди повече от 10 години, когато тя била на 15 или на 16 години.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР