Позната като най-големия перфекционист на зодиака, Девата е този тип

...
Позната като най-големия перфекционист на зодиака, Девата е този тип
Коментари Харесай

22 жестоки истини за характера на Девите

 22-жестоки-истини-за-характера-на-Девите

Позната като най-големия перфекционист на зодиака, Девата е този вид персона, която желае животът й да бъде усърдно проведен до най-малкия подробност. За Девата е наслаждение да оказва помощ на своите близки да съумяват в разнообразни аспекти от живота, а нейното наличие се вижда посредством дискретна честност, преданост и отдаденост. Вижте следните 22 жестоки истини за характера на Девите:

1. Понякога Девите няма да продължат да ви изясняват нещо, тъй като знаят, че са прави и не усещат никаква нужда да ви го потвърждават.

2. Често се случва Девите да си замълчат за някои работи, тъй като знаят, че думите им са остри като нож.

3. Ако Девата би трябвало да повтори освен това от два пъти, стартира да се нервира.

4. Девите са подготвени да преобърнат всичко с главата надолу, с цел да получат това, което желаят.

5. Вместо да ви мъчат със своите проблеми, те вземат решение да се държат като че ли всичко е наред, даже когато не е.

6. Представителите на зодия Дева не могат да понасят безотговорни хора.

7. Когато Девата ви каже, че ви обича, той/тя в действителност го усеща и ще се посвети напълно на вас.

8. По своята природа Девите не са манипулативни хора. Те в никакъв случай няма да ви употребяват и да злоупотребят с вас.

9. Девите бързо се разстройват за всичко, по тази причина би трябвало да внимавате какви думи излизат от устата ви, когато говорите с тях.

10. Девата се усеща по-добре когато оказва помощ на някой различен, в сравнение с себе си. Вашето благополучие е и нейно благополучие.

11. Девите имат знания по доста тематики и най-често са прави в 99 % от случаите. Заради това ще ви опонират, до момента в който не им дадете последната дума.

12. Най-лошото възприятие за тях е безпомощността.

13. Девата постоянно ще се пробва да откри различни способи за справяне с проблемите. Тя постоянно се пита можела ли е да постъпи по различен метод, тази зодия постоянно е изпълнена със подозрения.

14. Никой различен няма да пази по-добре тайните ви от Девата.

15. Девите търсят сътрудник, който е цялостен със пристрастеност и романтика, само че в същото време е и най-хубав другар.

16. Може от време на време да си помислите, че Девите са неприятни хора, само че това е неправилно умозаключение. Те ще ви подлагат на критика с обич, а не с ненавист в сърцето си.

17. Да се карате с Девата е като да ви арестува полицията. Всичко, което кажете в миг на гнявв, ще бъде употребявано против вас.

18. Понякога Девите мъчно показват своите мисли и това не е изненадващо, тъй като те имат доста мисли в главата си.

19. В моментите когато почувствате, че целият свят към вас се разрушава, отидете при Девата. Тя постоянно ще откри интелигентно решение на вашия проблем.

20. Девите са наясно, че не могат да трансформират хората към себе си, по тази причина избират да трансформират своята реакция към омразата на другите хора.

21. Девата в никакъв случай няма да се помири с нещо по-малко, в сравнение с заслужава. Тя е склонна да направи взаимни отстъпки за колегата си, единствено в случай че си коства напъните.

22. Девите постоянно виждат нещата каквито са, е на такива, каквито другите хора желаят да бъдат.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР