Повод за поредното злословие на изданието infomax.mk е поредното недопускане

...
Повод за поредното злословие на изданието infomax.mk е поредното недопускане
Коментари Харесай

Македономразец и шовинист беше наречен българинът Виктор Стоянов

Повод за следващото клеветничество на изданието infomax.mk е следващото недопускане на територията на Р.С. Македония на Български книги.
От обява на ръководителя на фондация Македония Виктор Стоянов във фейсбук излиза наяве, че македонските гранични управляващи са спрели шеф на районна библиотека в Р.С.Македония и не са му разрешили да внесе 21 български книги в страната си.В поста си той добавя, че " паметника на руската войска и граничните управляващи на Северна Македония са най упоритите и безсмислени неща на света ". В коментара на македонисткото издание написа:
Виктор Стоянов отново заплаши македонските граничари: Попречиха на влизането на български книги в Македония
. Доказаният македономразец и шовинист Виктор Стоянов се оплака през днешния ден във Facebook, че българин не е пуснат да внесе 21 книги в Македония.
Македонските граничари попречиха на вноса на българска литература, което разгневи Стоянов, който назова македонските граничари безсмислени и уточни, че те щели да провалят граничарите с дейностите си.
Това може да се пояснява като следващата опасност, след тази към служителя на реда на Деве хълм, към този момент и към останалите граничари, които си правят работата съгласно македонските разпореждания.
Министерство на вътрешните работи и преди е реагирало на заканите за живота на служители на реда от Деве хълм, надяваме се и този път да се застъпи за македонските чиновници.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР