Поверие за сряда: За финансово благополучие – Развалете някоя банкнота

...
Поверие за сряда: За финансово благополучие – Развалете някоя банкнота
Коментари Харесай

Всичко, което се случва днес не е случайно

Поверие за сряда: За финансово благоденствие – Развалете някоя банкнота на дребно и я разпределете на 5 просяци от мъжки пол. Ако покрай вас има място на силата, където всекидневно се хвърлят монети за шанс, можете да хвърлите 5 монети там, с цел да се отървете от финансови проблеми и персонални неуспехи.

Луната е в символ Везни. Луната носи положително въодушевление и наслада, дарба бързо да възвръща силата. Приятни и тихи дни. Повишава се общителността, ползата към противоположния пол, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да има колебливост. В организма равновесието се нарушава. Време е да се отървете от наднорменото тегло, само че гладът е нездравословен, както и преяждането.

Бъдете изключително деликатни при работа със запалими и отровни течности. Повече от всеки път здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Добро време за обществена работа, завързване на нови запознанства, помиряване и обновяване на остарели другарства, другарство с близки, както и дейна отмора, оформяне на завети, извършване на покупки. Но при правене на проекти и взимане на решения би трябвало да сте внимателни.

28 лунен ден стартира в 06:00ч и продължава през целия ден – Символ на деня е лотосовият цвят. Щастливи цветове – бяло, лилаво, виолетово. 28 лунния ден се смята за най-хубавият и благополучен ден през целия лунен месец - последният от удобните лунни дни. Той зарежда човек единствено с позитивна и светла сила за идващият месец, която би трябвало да се пази през целия 28-ми лунен ден. Можете да вършиме каквото желаете, само че най-важното е да съблюдавате позитивната сила на този ден. Днес не би трябвало да има спорове, да правите безразсъдни дейности, които водят до опустошение и не би трябвало да вредите на флората и фауната: изкопаване на земята, късане на цветя, чупене на клони, обиждане/гавра/ на животните. Опитайте се да дадете наслада на хората и да не нарушавате хармонията на този ден. Ако вярно употребявате тази сила и спазвате всички препоръки, които този ден носи, можете да постигнете доста в идващия лунен месец. Денят изисква от всеки човек специфична централизация и осъзнатост на всичко, което се случва, би трябвало да контролирате страстите, мислите, дейностите си и да се опитате да запазите равновесието си.

През 28-ия лунен ден човек не би трябвало да се ядосва, наскърбява, да се скарва, да влиза в спорове и неприятни обстановки. Обърнете внимание на осъзнаването и разбора на отиващия си месец, след което ще видите препоръките, които са ви показани от ориста за поправяне на грешките и метода за решение на проблемите, които още не са решени. Поведението на човек в този ден би трябвало да бъде умерено и умиротворено, да не вършиме внезапни придвижвания и да взема прибързани решения, това няма да донесе триумф. Ако в този ден има разнообразни неприятни събития с човек, всичко изпада от ръцете му, нещата се объркват, тогава би трябвало да намерения: "Може би съм направил нещо неправилно " и да разбере какво е то. Можете да се консултирате с родственици. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са инцидентни. Това е резултатът на вашите отрицателни дейности. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. На 28-ия лунен ден е допустимо да се стартират нови каузи, нови планове, да се осъществя всичко, което е било замислено по-рано, само че единствено с позитивни мисли и положително въодушевление. В допълнение към това, можете да започнете да планирате близкото бъдеще. На този ден е допустимо да се възвърне справедливостта и да се реализира мир там или с тези, където до през днешния ден е било просто невероятно. При огромно предпочитание можете да спрете всички съществуващи спорове и да се примирите с околните си. Днес не се подаряват откъснати цветя. Ако се постанова да поднесете цвете, то купете цвете в саксия.

Секс - 28 лунен ден за секс е доста удобен, само че би трябвало да се води само от любовта и най-топлите усеща. Без никаква експанзия, инцидентни обиди и инцидентно изказано неодобрение. Всичко това може да унищожи освен интимността, която е основана досега, само че и да отблъсне желанието за дълго време. Най-важното в този ден е да се покаже оптимално внимание и деликатност и не е значимо кого касае - всеки от нас желае да се почувства като мечтан и обичан човек.

Сънища – На този ден в съня всеки може да види ослепителен, ослепителен, добър и прекрасен сън. Тези сънища не дават обещание нищо неприятно, те носят единствено препоръки за решение на комплицирани въпроси и курса, по който човек да се движи по пътя на живота. Използвайте препоръките и ще съумеете.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. Тя може да снижи вашата интензивност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР