Повечето от нас следват сляпо логиката, че диетата задължително е

...
Повечето от нас следват сляпо логиката, че диетата задължително е
Коментари Харесай

Кажете сбогом на досадните кила, които никога не изчезват, като хапвате тези неща след 18 ч.

Повечето от нас следват сляпо логиката, че диетата наложително е последвана от недояждане и строги режими, в които не би трябвало да слагаме и хапка в устата си след несъмнено време на деня. Уви, нормално това приключва със зверско недояждане и дисбаланс на цялото тяло и здравето ни. А доста постоянно ни се случва нощно време да се въртим от апетит, тъй като не сме яли задоволително и/или сме спрели да се храним прекомерно рано денем. Както обичаме да споделяме: " Гладна кокошка, просо сънува. "  

Но тук са изброени някои потребни и вкусни храни, с помощта на които, изключително хапнати вечер, в действителност ще ни оказват помощ доста повече, най-много в опитите да отслабнем.



1. Продукти от кисело мляко

Извара, кисело мляко, кефир - те до един са източник на лек протеин, който не натоварва и се всмуква добре без да се отсрочва като непотребна лой. Важното при тях е единствено да не бъдат подслаждани и да бъдат в естествени количества (например към 200 грама, като това несъмнено е самостоятелно.)

2. Мляко

Топлото мляко преди сън си е същинска класика и е богато както на протеин, по този начин и на триптофан, а неговите аминокиселини успокяват тялото и ни оказват помощ да се унесем по-добре и да спим по-спокойно. А сънят е от основно значение за положителното здраве и в действителност е асистент в битката с глада на идващия в ден, в който добре отпочинали, ще имаме задоволително сила без потребност да си я наваксваме с нездравословна храна.

3. Яйца
Лимоните не са единствено за ястие, ето по какъв начин да ги употребявате у дома
Лимоните са с високо наличие на витамин С, имат антибактериални и антиоксидантни свойства. Сокът от тях е с към 5% киселина, което...
Прочети повече
Те също са подобаващ източник на протеин и е общоизвестно, че 2 твърдо сварени яйца или даже обичаният ви омлет с домати и спанак (или който зарзават обичате), правят страхотна работа за тялото и здравето ви.

4. Птиче месо

Пилешкото место без кожата поддържат метаболизма и не е спънка за положителния сън, като също по този начин са страховит източник на витамини А, Е, В и доста минерали. При това месо въглехидрати няма и по този начин те не пречат на фигурата, като най-хубавото количество, което можете да хапвате е към 100-150 гр пилешки гърди + зеленчуци.

5. Бяла риба

Няма по какъв начин да изпуснем рибата, защото тя несъмнено е извънредно потребна. При нея има доста потребен протеин и за късна вечеря, нискомаслените риби, като тресчица, щука, мерлуза и така нататък, са доста подобаващи.
4 здравословни типа брашно, които може да си позволите
Дори и да нямате алергия към глутен и да не планирате изцяло да изоставяте пшеницата, експериментирането във вашата кухня с разнообразни в...
Прочети повече


6. Задушени зеленчуци

Когато са минали през топлинна обработка, зеленчуците са по-лесно смилаеми, като за вечеря могат да се варят или цедят. Те отстраняват токсините от червата, единствено е значимо да се подготвят без лой и с колкото се може по-малко сол.

7. Плодове

Чаша ягоди или боровинки съдържа не повече от 70 калории, а влакната и пектинът в тях, подтикват червата да работят по-добре.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР