Повече от година след втората си сватба актьорът Ивайло Захариев

...
Повече от година след втората си сватба актьорът Ивайло Захариев
Коментари Харесай

Ивайло Захариев шокира в ефир: Не исках да се развеждам! Търпях неща, които друг мъж не би изтърпял!

Повече от година след втората си женитба артистът Ивайло Захариев описа обстоятелствено в ефир каква е била повода за първия му бракоразвод. Както знаем, той беше щастливо женен за обичаната си Миряна Георгиева, която го подари с двама сина.

Всъщност до каква степен щастливи са били те, щом се разведоха, е обособен въпрос, само че който Захариев даде отговор. " Съжалявам, че мълчах толкоз дълго, тъй като това даде късмет на мнозина да си измислят и да злословят погрешни неща ", сподели той.



По думите му, разводът не бил поради невярност, а поради неправилни упования от страна на Миряна. " Аз не желаех бракоразвод и направих даже невъзможното, с цел да не се стигне до него, само че не съумях. Исках да схвана какво тъкмо й тежи на жена ми, какво чака, само че по този начин и не получих отговор. Изтърпях доста. Търпях такива неща, които никой естествен мъж не би изтърпял ", сподели Ивайло.

Това автоматизирано насочи мисълта на потребителите към две неща - истерични кавги от страна на Миряна, както и старите клюки, че е била много близка с жена, своя позната... Дали има и трета причина, това знаят единствено двамата, само че животът им към този момент пое в разнообразни направления.

Ивайло Захариев и Станислава още нямат общо дете, а се грижат за другите си хлапета от предходните бракове.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР