Повече от две години след трагичния инцидент на снимачната площадка

...
Повече от две години след трагичния инцидент на снимачната площадка
Коментари Харесай

Алек Болдуин с ново обвинение в убийство

Повече от две години след трагичния случай на снимачната площадка на кино лентата Rust, правосъдната сага продължава все по този начин да не намира своя край. Припомняме, че през октомври 2021 година, със зареден реквизитен револвер артистът Алек Болдуин стреля и убива операторката Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза.
 Алек Болдуин издава дали със брачната половинка му Хилария възнамеряват да имат още деца
Готов ли е Алек Болдуин за бебе номер девет

" Треска за бебета "

Раненият, който е прострелян в рамото, по-късно е пуснат след престой в болница. Малко по-късно излиза наяве пък, че за стрелбата против него няма да бъдат повдигани обвинявания.

Както, по този начин и отговорникът по оръжията на снимачната площадка Хана Гутиерес-Рийд, обаче бяха упрекнати в непредумишлено ликвидиране. И двамата се признаха за почтени.

Докато процесът на Гутиерес-Рийд продължава с нова дата, избрана за 21 февруари 2024 година, то в това време към  има други, много неприятни вести.

Въпреки че той до момента постоянно е отричал да е натискал спусъка, му е повдигнато ново обвиняване в непредумишлено ликвидиране. А то идва девет месеца след отдръпването на наказателните обвинявания против артиста.

През април 2023 година прокурорите отхвърлиха обвиняването, само че в изказване оповестиха, че имат право да издигнат наново обвиняване против артиста. " Това решение не освобождава господин Болдуин от незаконна виновност ", бяха думите им.

След това решение юристите му споделиха, че са удовлетворени от резултата и че " предизвикват вярното следствие на обстоятелствата и събитията на този драматичен случай ".

Ето че в този момент обаче против артиста е повдигнато ново обвиняване. В правните документи е посочено, че  е упрекнат в непредумишлено ликвидиране поради " повърхностно потребление на огнестрелно оръжие без нужното внимание или нерешителност ".
 Алек Болдуин след убийството на Халина Хътчинс - две години по-късно още нови проблеми
Ще влезе ли в пандиза Алек Болдуин

Убийството на Халина Хътчинс още веднъж на дневен ред

Представител на Алек Болдуин към този момент не е коментирал, само че юристите му Люк Никас и Алекс Спиро са споделили, че чакат " с неспокойствие нашия ден в съда ", представени от E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР