Повече от два месеца актьорът Бойко Кръстанов живее сам, писа

...
Повече от два месеца актьорът Бойко Кръстанов живее сам, писа
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов развали годежа

Повече от два месеца артистът Бойко Кръстанов живее самичък, писа " България Днес ". Той е скъсал любовните си връзки с гаджето Виттория и към този момент са единствено другари, носят слуховете.

" Не приказвам за персоналния си живот, няма нито да оборвам, нито да удостоверявам ", показа пред вестника чаровникът, който се превъплъти в облика на Ерол в хитовата поредност " Под прикритие ". С хубавицата Виттория Николова Бойко се срещна на сцената. И двамата взел участие в спектакъла " Господин Балкански " в Младежкия спектакъл, само че не станали близки около постановката, а по-късно, когато отишли предходната година в компания на море. По време на почивката възприятията сред двамата артисти избухнали с цялостна мощ, а единствено година по-късно те към този момент живеят дружно. И по този начин повече от шест години. Пандемията обаче трансформирала връзките сред двамата и те стигнали до решението да останат единствено другари и сътрудници.

Русокосата красавица носи ексцентричното име Виттория, тъй като е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст. Майка й стопанисвала 300-годишна вила покрай езерото Комо и през днешния ден актрисата признава, че доста й липсват тамошните тишина и успокоение. " И двамата с Бойко сме романтици ", признава Виттория. В момента актрисата се изявява в сериала " Съни бийч ", като персонално Бойко я урежда, с цел да играят дружно в него. Преди да се залюби с Виттория, артистът излиза с модела Ива Янкулова. Благодарение на него стройната манекенка също пробива в киното и взе участие в престъпната драма " Отплата ".

По време на пандемията обаче артистът остава в България, въпреки че преди този момент имаше положителни оферти за сериали в Ирландия. Там той се снабди и с сътрудник, който го менажираше. " Сега ми се занимава с дирижиране. Искам да осъществявам личен сюжет. Когато бях в Ирландия, видях, че защото там конкуренцията е огромна, те се принуждават сами да режисират, да пишат сюжети, да пишат музика даже. Никой не може да си разреши просто да чака да бъде видян. Това деяние ми харесва ", споделя още Кръстанов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР