Днес е поредният измислен политически скандал на тема Пенсии. Всяка

...
Днес е поредният измислен политически скандал на тема Пенсии. Всяка
Коментари Харесай

Деница Сачева отговори на Асен Василев за пенсиите: Лъжа!

Днес е следващият фиктивен политически скандал на тематика „ Пенсии. Всяка година едновременно администрацията на Национален осигурителен институт предлага точният %, с който би трябвало да бъдат осъвременени пенсиите. Той нормално е същият, който е гласуван в Народно събрание. Това съобщи някогашният обществен министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в Перник. 

„ взема решение, че би трябвало да направи фиктивен политически скандал. Как се крадат пенсии от пенсионерите? През последните 30 години нищо сходно не се е случило “, акцентира тя.

„ Той за следващ път избра да излъже. Искам да напомня, че точно беше срещу бедните пенсионери да получат добавка за Великден. И през днешния ден той се оказва, че е най-загрижен за тях “, чуди се някогашният обществен министър.

„ Политиката би трябвало да взема решение действителните проблеми на хората. Средната работна заплата в Перник е друга от междинната работна заплата в страната “, уточни Сачева и добави, че политиците би трябвало да се борят точно против неравенствата.

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е разкри, че по време на договарянията И споделил, че желае да се усили работната заплата, с цел да стартират работодателите да освобождават служащите и да ги заменят с машини. „ В нито един миг тези хора не мислеха за хората. Непрекъснато се грижихме за хората и решавахме проблемите на хората “, сподели още тя.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР