Уредник в Американския музей по естествена история беше задържан в

...
Уредник в Американския музей по естествена история беше задържан в
Коментари Харесай

Уредник на музей в Ню Йорк, задържан в Турция за предполагаема контрабанда на паяци, твърди, че има правителствени разрешения

Уредник в Американския музей по естествена история беше арестуван в Истанбул в понеделник, до момента в който се допуска, че се е опитвал да придвижи контрабандно паяк и скорпион проби, оповестяват турските медии. Кураторът сподели, че е имал разрешителни от държавното управление да организира проучването си.

Лоренцо Прендини, специалист по паякообразни в основания в Ню Йорк музей, е арестуван от полицията на летището в Истанбул, до момента в който се твърди, че пробвайки се да изнесе към 1500 проби от страната, оповестиха новинарските издания.

Държавната осведомителна организация Anadolu заяви, че Прендини е бил арестуван за хипотетичен опит за контрабанда на типове, открити в Турция.

Видео, оповестено от осведомителна организация Demiroren, демонстрира по какъв начин чиновници претърсват ръчния багаж и отстраняват найлонови торбички, които наподобяват цялостни с мъртви паяци и скорпиони.

Различни типове паяци и скорпиони в пластмасови бутилки и чанти с щипки, открити при допуска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР