Повече от 20 ранени, сред които и полицаи, а един

...
Повече от 20 ранени, сред които и полицаи, а един
Коментари Харесай

Бой между свои окървави дербито на Сърбия

Повече от 20 ранени, измежду които и служители на реда, а един човек е в сериозно положение в болница. Арестуваните са десетки.

Това е равносметката от огромното дерби на Сърбия сред " Партизан " и " Цървена звезда " (1:1), 156-о на брой. Едно от най-лютите съперничества във футбола обикаля международните медии. Този път обаче се биха не " навиячите " на двата отбора, което се случва с мотив и без мотив, като даже не е нужно да има мач.

Биха се ентусиастите на " Партизан ", по-точно две враждуващи фракции. Формалният мотив е неуточнен още.

Това стана при 0:0 и търпя няколко минути, преди да се намеси жандармерия. Първоначалната информация беше, че " ултраси " на " Звезда " някак се сдобили с билети за бранша с най-върлите почитатели на " гробарите " и ги разкрили. Оказа се, че не е станало по този начин.

Някои от най-активните хулигани бяха изведени от стадиона от пистата край терена. Те се оказаха и пострадали, защото са били съблечени по време на битката. В покъртителни фрагменти се вижда по какъв начин побойниците се замерят с пиротехнически средства, употребяват колани и така нататък

Колкото до мача, резултатът 1:1 устройва " звездашите ", които имат 9 точки задатък пред огромния си противник за зимната пауза. След малко повече от час игра националът на Гвинея Сейдуба Сума откри резултата от противоречива дузпа - 1:0 за " Партизан ".

Домакините бяха попарени в добавеното време, когато някогашният състезател на " Ювентус " Ричманд Боаки технично изравни след безредие пред вратата на " Партизан ". /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР