Потребителите на iPhone трябва да пазят устройствата си от пряка

...
Потребителите на iPhone трябва да пазят устройствата си от пряка
Коментари Харесай

Предупреждение за потребителите на iPhone, тъй като горещите температури създават сериозни главоболия

Потребителите на iPhone би трябвало да пазят устройствата си от директна слънчева светлина в горещо време. Това оповестяват от Apple, които предизвестяват потребителите на iPhone за рисковете, които рисковите температури съставляват за техните устройства.

Лятото идва, с него и горещите талази, които могат да причинят механически проблеми

Ако вашият iPhone се нагорещи прекалено много, ще получите предизвестие за температурата, което ще ви попречи да го употребявате, до момента в който нещата не се охладят още веднъж.

Ще видите икона на термометър с надпис „ Температура! Вашият iPhone би трябвало да се охлади, преди да можете да го използвате„.

Ако получите това известие, най-хубавото, което можете да извършите, е да го поставите на хладно и изсъхнало място, за предпочитане на сянка. Поставянето му в чантата ви ще е уместно, само че в идеалния случай някъде, където има вятър, би трябвало да помогне на устройството да контролира температурата си и да избегне всевъзможни повреди.

Само не го поставяйте в хладилника или в кофа с лед, защото влагата може да повреди дефинитивно вашия iPhone.

Официалният съвет на Apple е: 

За да възобновите потреблението на устройството си допустимо най-бързо, изключете го, преместете го в по-хладна среда (далеч от директна слънчева светлина) и го оставете да се охлади.

iPhone се сблъсква с сходен проблем  и при извънредно ниски температури, като зимните студове водят до доста по-бързо привършване на живота на батерията.

Но съветът важи за всички смарт телефони, тъй че в случай че имате Android, би трябвало да извършите всичко допустимо, с цел да го предпазите и от лятното слънце. Някой да измисли слънцезащитен крем за смарт телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР