Потребителите на Android ще получат нови удобства от изкуствения интелект(снимка:

...
Потребителите на Android ще получат нови удобства от изкуствения интелект(снимка:
Коментари Харесай

Изкуственият интелект преобразява и Android Auto


Потребителите на Android ще получат нови улеснения от изкуствения разсъдък
(снимка: CC0 Public Domain)

Гугъл уголемява опциите на платформата Android Auto с функционалности на изкуствения разсъдък, които ще разрешат на потребителите да дават отговор на текстови известия, до момента в който карат. Освен това интерфейсът на системата ще стане по-синхронизиран със смарт телефоните.

Когато сте бомбардирани с дълги текстови известия или групови чат известия, изкуственият разсъдък на Гугъл автоматизирано ще генерира резюмета, които се предават посредством Гугъл Assistant, споделя IT Home в обява за подобренията в платформата.
още по темата
Android Auto също ще предложи варианти за отговор, с цел да улесни потребителите в връзката. Освен това ще могат да употребяват Гугъл Maps, с цел да кажат на индивида насреща предстоящото време на идване.

Въпреки че отговарянето на текстови известия с AI може да е по-безопасно, в сравнение с гледането на телефона, би трябвало да се има поради, че всяка операция на информационно-развлекателната система може да понижи вниманието на водача.

Гугъл също по този начин възнамерява да направи интерфейса на Android Auto по-синхронизиран със смарт телефоните. Това ще разреши на потребителите да демонстрират същия тапет и някои икони на приложения на автомобилния екран.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР