Постна смешка за среща с отвъдното публикуваха днес във Фейсбук

...
Постна смешка за среща с отвъдното публикуваха днес във Фейсбук
Коментари Харесай

Херо Мустафа се прави на интересна: Пусна постна смешка за среща с отвъдното и Бенджамин Франклин

Постна хумореска за среща с отвъдното разгласиха през днешния ден във Facebook страницата на посолството на Съединени американски щати в България. В колаж посланичката Херо Мустафа шушука на монумент на един от бащите-основатели на Съединени американски щати Бенджамин Франклин. Очевидно амбасадорката е излязла в леден снежен ден на двора на задачата, с цел да се снима с каменния Франклин.

Самият Франклин е умрял през 1790 година и ликът му е изобразен на 100-доларовата банкнота.

Снимката е надписана с текст " Скандал. Херо Мустафа на загадка среща ".

А към колажа има шеговито пояснение: " Посланик Мустафа организира СТРОГО СЕКРЕТНА среща с Бенджамин Франклин, на която разискаха поверителни въпроси. Франклин е споделил: „ Измамата и измяната са практики на простаци, които нямат задоволително разум, с цел да бъдат почтени “.

Той е прав! Няма потребност да слушате тайни теории за „ секрети “ дипломатически срещи, а просто следете нашата Facebook страница, с цел да научите най-новото в връзките сред Съединени американски щати и България. "

Очевидно в посолството са подразнени от редица медийни изявления, в които задачата на Съединени американски щати у нас и самата посланичка са забъркани в секрети срещи с членове на държавното управление и президентството и в интервенция във вътрешните работи на страната.

Според доста коментатори и политически анализатори, актуалният министър председател Кирил Петков е заел поста си, поемайки ангажимент към посолството на Съединени американски щати, в това число и във връзка с Северна Македония.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР