Поставеният под сериозно напрежение в Манчестър Юнайтед – Ерик тен

...
Поставеният под сериозно напрежение в Манчестър Юнайтед – Ерик тен
Коментари Харесай

Тен Хаг: Няма как да играя футбола от Аякс в Ман Юнайтед

Поставеният под съществено напрежение в Манчестър Юнайтед – Ерик загар Хаг, призна, че няма да може в никакъв случай да внедри стила на игра от интервала му в Аякс при британския клуб. 53-годишният нидерландец стана един от най-уважаваните хора в специалността, откакто трансформира Аякс и стигна до полуфиналите в Шампионска лига през 2018/19.

На Ниската земя отборът му играеше доминантен футбол и вкарваше доста голове, само че не по този начин стоят нещата при развиването на „ алените дяволи “ под негово управление. Запитан дали може да имплементира тази философия на „ Олд Трафорд “, той отговори: „ Не, в никакъв случай. Никога не сме играли този вид футбол, тъй като имам разнообразни играчи.

Расмус Хойлунд, който беше платен за 72 милиона паунда от Аталанта към момента няма гол във Висшата лига, до момента в който Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал, Антони, Алехандро Гарначао, Джейдън Санчо и Мейсън Маунт има общо едно попадение.

„ Не поради това пристигнах тук. Имаме друг жанр на игра от това, което показвахме в Аякс. Не мога да играя по същия метод. Аякс има доста характерен метод на игра, до момента в който в Ман Юнайтед всичко е друго. Играем доста по-директно, тъй като разполагам с такива футболисти “, сподели той пред Viasat.

Ман Юнайтед е на 11 точки зад водача Тотнъм Хотспър след 10 изиграни кръга в Англия и са с осем по-малко от четвъртия Ливърпул.

„ Червените дяволи “ в този момент ще одобряват Нюкасъл Юнайтед в повтаряне от миналогодишния край за Купата на лигата, единствено че в четвъртия кръг от този шампионат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР