Пост във Фейсбук предизвика оживена дискусия, видя Plovdiv24.bg. Темата -

...
Пост във Фейсбук предизвика оживена дискусия, видя Plovdiv24.bg. Темата -
Коментари Харесай

Гражданка се възмути от цените на наемите в Пловдив, отговориха й с пример за хайвер

Пост във Facebook провокира оживена полемика, видя Plovdiv24.bg . Темата - цените на парцелите в Пловдив. И по-конкретно наемите, на които се оферират жилища в града под тепетата.

Ето и самата обява:

" Здравейте,

Гледам и нямам доверие на очите си. Търсещи като нас в диапазон 300-500 лв.. И предлагащи в 99,9% в диапазон 600-800 лв..

Това е безумство, сравнете си цените с търсещите (не приказвам за разкош апартаменти) - усещам се умислена ".

Потребители на обществената мрежа незабавно взеха отношение към тематиката:

- " Търсенето дефинира цените. Щом ги желаят, значи има кой да ги наема. Който работи за1000 лв., взима една стая за 100 лева и си трае "

- " Има и наеми на рационални цени като 300-350 лева, само че организациите не се наемат да се занимават с такива и оферират жилища с по-висок наем, с цел да вземат повече пари. Все отново едно е да вземеш 70% комисионна за наем 300 лева и друго е за наем 600 лева "

- " Ако на някой му се яде хайвер, но няма пари да си го разреши, ще назовава ли продавача лаком?! Имотите са с тези цени, тъй като търсенето е високо, а предлагането ниско, надлежно цените порастват. Когато се обърне тая взаимозависимост, тогава ще намалеят. Покупката на парцел също нарастна двойно и това в допълнение подвига наемите. И на мен не ми е гот да заплащам 4-цифрена сума за хале, само че няма по-евтино, това е! Ако някой не го кефи, в Северна България има парцели без пари ".

- " Защото прииждат отвред в Пловдив. Постоянно се строи, само че не могат да смогнат. Затова желаят да забогатеят, като ги дават след това чартърен ", гласят част от мненията под поста.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР