Последният за годината голям автосалон - този в Лос Анжелис,

...
Последният за годината голям автосалон - този в Лос Анжелис,
Коментари Харесай

Две дългоочаквани премиери на Автосалона в Лос Анжелис

Последният за годината огромен автосалон - този в Лос Анжелис, ще се организира от 1 до 10 декември. По традиция преди формалното разкриване за публицисти, дилъри и специалисти от сектора бяха показани най-важните вести от огромните международни марки. Предлагаме ви две от най-дългоочакваните министър председатели.

 Снимка 326570
Източник:

Безспорно измежду тях е и дебютът пред аудитория на известния в Съединени американски щати и по целия свят " автентичен джип " Jeep. Марката сподели новото потомство на паметния си модел Wrangler. Джипката е станала по-лекичка, получила е нов режим на работа на 4х4 трансмисията, версия с мек покрив с електрозадвижване, както и 33-цолови офроуд гуми за емблематичната трансформация Rubicon - най-големите, които са поставяни на серийна машина в завода.

Четвъртото потомство на Jeep Wrangler е издигнато върху по-яка и твърда рамка. Използваният в структурата алуминий, от който са направени капака, вратите и рамката на предното стъкло, е разрешил да се понижи масата на машината с 91 кг. Капакът на багажника е изпълнен от магнезиева сплав и алуминий.

Базовият мотор на Jeep Wrangler e 3.6-литров V6 с мощ от 285 конски сили и въртящ миг 353 Нм. Моторът работи в комплект с шестстепенна " механика " или осем-диапазонна автоматизирана трансмисия.

Но моделът се предлага и с " мека " хибридна система - двулитрова турбо четворка с мощ от 272 к.с. (400 Нм), старт-генератор с ремъчно задвижване и мрежа от 48 волта на борда. През идната година линията от елементи ще бъде допълнена с 3.0-литров дизелов мотор.

 Снимка 326572
Източник:

Японската марка Subaru най-сетне се завърна в лигата на огромните SUV коли след прекъсването на Tribeca. Чисто новият Subaru Ascent дебютира пред аудитория на ревюто в Лос Анджелис.

Машината е основана на настоящата световна платформа на Subaru - SGP, която стои в основата и на новия Crosstek. Японците дават обещание доста ниски равнища на звук и трептения с помощта на нея.

Под предния похлупак работи чисто нов 2.4-литров боксерен турбо мотор с непосредствено впръскване, чиято мощ е 260 к.с. Двигателят работи в тандем с усъвършенствана CVT безстепенна трансмисия, която предлага и нов режим, симулиращ 8-степенен автоматик. Силата доближава четирите колела през фирмената 4х4 система, осведоми Auto Club.

В общоприетото съоръжение влиза фамилията от системи EyeSight, както и тризонов климатроник за купето. Също общоприета настройка съставляват седалките за до осем пасажера, а на борда откриваме още осем USB слота и цели 19 поставки за чаши,.

Продажбите на модела стартират от лятото на 2018 година, като Ascent ще се създава в Индиана. Засега не се планува огромният джип да се предлага на други пазари с изключение на този в Съединени американски щати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР