Италианецът Роберто Де Зерби няма да бъде треньор на Байерн,

...
Италианецът Роберто Де Зерби няма да бъде треньор на Байерн,
Коментари Харесай

Де Дзерби в Байерн? Шеф на баварците коментира темата

Италианецът Роберто Де Зерби няма да бъде треньор на Байерн, разгласи изрично спортният шеф на баварците Макс Еберл след унизителната загуба с 2:4 при визитата на Хофенхайм, който остави гранда от Мюнхен на третото място в крайното класиране и връчи сребърните медали на Щутгарт.

В изявление пред ZDF след мача в Зинсхайм шефът на баварците беше запитан: " Ще ми противоречите ли, в случай че предвиждам: новият треньор ще е италианец? "
 Тотален неуспех за Байерн (Мюнхен), сребърните медали са за Щутгарт
Тотален неуспех за Байерн (Мюнхен), сребърните медали са за Щутгарт

Тухел си потегли със " жанр "

" Да! ", отвърна сбито Еберл на въпроса, след което репортерът добави: " Няма да е италианец? Нито Де Дзерби, нито Алегри? ".

" Зададохте въпрос и аз отговорих ", безапелационен бе спортният шеф за наследника на Томас Тухел, който води баварците за последно и напуща поста си.

Де Зерби беше считан като любимец за правоприемник на Томас Тухел. Днес следобяд даже бе оповестено, че италианецът напуща Брайтън след края на сезона.

Освободеният от Ювентус Масимилиано Алегри също беше свързван с Байерн, а и разновидността Антонио Конте също отпада от сметките, както и и който и да е италиански експерт.
 Де Дзерби си потегля от Брайтън след края на сезона
Де Дзерби си потегля от Брайтън след края на сезона

За неговия автограф ще влязат най-големите клубове в Европа

Но кой ще бъде новият треньор на Байерн?

Преди мача в Зинсхайм Еберл разгласи по телевизия Sky: " Един мой другар постоянно споделя, че най-хубавото идва най-после. Ще намерим доста положително решение. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР