Последният съперник на ЦСКА-София в груповата фаза на Лига Европа

...
Последният съперник на ЦСКА-София в груповата фаза на Лига Европа
Коментари Харесай

Рома с не повече от трима титуляри срещу червените

Последният противник на ЦСКА-София в груповата фаза на Лига Европа - Рома, ще излезе с съвсем напълно различен състав в четвъртък на Националния стадион. Римските " вълци " си осигуриха първото място в група " А " още след петите срещи и треньорът Пауло Фонсека изцяло предстоящо ще даде отмора на главните си играчи, с цел да ги запази за значимите дуели от Серия " А " и неделното посещение на Болоня. Според италианските медии не повече от трима титуляри ще стартират против ЦСКА-София.

Визитата в България поради проблем с глезена сигурно пропуща халфът Лоренцо Пелегрини, който бе контузен през уикенда против Сасуоло (0:0). Звездите Един Джеко и Хенрих Мхитарян няма да започват против " алените ", а някогашният състезател на Барселона и Челси Педро Родригес ще получи игрово време, защото бе изпъден със Сасуоло и няма да играе в неделя среещу Болоня.

Вчера футболистите на Рома имаха почивен ден, а през днешния ден стартират подготовка за гостуването в София. В групата за дуела ще попаднат доста играчи от юношеската групировка.

" Тема Спорт " Лига Европа 6 кръг, четвъртък 10 декември  ЦСКА-София 19:55предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР