Последният атентат доказа, че няма сигурно място в света. Въпреки

...
Последният атентат доказа, че няма сигурно място в света. Въпреки
Коментари Харесай

Младен Маринов: Последният атентат доказа, че няма сигурно място в света



Последният атентат потвърди, че няма несъмнено място в света. Въпреки всички контратерористични ограничения няма по какъв начин да се предотвратят дейностите на един вълк-единак. В България вършим всичко допустимо да подсигуряваме сигурността на жителите у нас. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

„ Министерство на вътрешните работи взима всички ограничения по предварителната защита на сигурността. Трябва обаче да има самодейност и на поданството, да се подготвим на всички равнища. Говорим за осведоменост и самодейност от всички направления. Това е и задачата на нашите акции “, разяснява Маринов.

По отношение на европредседателството, основният секретар на Министерство на вътрешните работи сподели: „ Принципно ще бъдат взети ограничения за сигурност, съответстващи на равнището на деянията. Няма по какъв начин да избегнем усложненията за жителите. Тези ограничения се вършат за сигурността на жителите. Мерките ще бъдат с изключение на в София и в други огромни градове в страната “, обясни той.

„ Надявам се всички сътрудници да осъзнават какъв брой е значимо европредседателствопто да премине в спокоен публичен ред. Трябва да сме реалисти по отношението на икономическата обстановка в страната. Те са длъжни да съблюдават реда. Когато са постъпвали на работа в системата са били наясно със отговорностите си “, обърна се Маринов към служителите на реда, които имат желание да стачкуват.

Младен Маринов сподели, че се възнамерява по този начин, че да не се отстъпва от другите задължения на Министерство на вътрешните работи.

От думите му стана ясно още, че напълно скоро ще бъде оповестена публичната поръчка за система 112. По отношение на водното злополучие в Бургаско, Маринов сподели: „ Колегите са работили незабавни в границите на вероятното. Няма по какъв начин естествени катаклизми да се плануват на 100% “.

По мотив случая с бити медици в "Пирогов ", комисар Маринов съобщи: „ Към момента на приемане на лицето, проучванията са посочили приложимост на канабис. Към момента нямаме резултати от експертизите за други наркотични субстанции. Колегите имат информация за фракция, само че това датира от към 2-3 седмици. Той е посещавал уеб сайтове на фракция “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР