Бавно и полека България потъва в обезценяване на всичко. Обезцениха

...
Бавно и полека България потъва в обезценяване на всичко. Обезцениха
Коментари Харесай

Симеонов: Ако си бил в „сглобка“ с ГЕРБ и после правиш мемета за тях, няма да привлечеш гласове

Бавно и бавно България потъва в обезценяване на всичко. Обезцениха се конституционните промени, концепцията за избори. Пада престиж след престиж. Това каза социологът Първан Симеонов в в „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS.

 

Той уточни, че такава политика може да докара до властнически модел и да подложи под въпрос потребността от парламентаризъм. " Страх ме е за демокрацията ", показа социологът. 

 

" Ако си бил в „ сглобка “ с ГЕРБ и Движение за права и свободи и след това започнеш да правиш колажи за тях е мъчно да получиш в допълнение анти-ГЕРБ гласове ", счита Симеонов.

 

Социологът проучва и настройките за евровота. Той уточни, че е незадълбочено да се счита, че Европа върви към „ путинизъм “. „ Възможно е Европа да върви към ясно, дясно болшинство, което да включва консервативни сили, които не са путинисти “, разясни Симеонов.

 

Той разяснява и покушението против словашкия министър председател Роберт Фицо. „ Чух, че Фицо самичък си е отговорен. От доста прогресивни и демократични хора чух гласове, че хора като него са законна цел “, уточни социологът.

 

„ Борейки се с Путин, не трябва да замязваме на него “, съобщи Симеонов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР