Последните месеци се развиват сравнително благоприятно за Симона Халеп в

...
Последните месеци се развиват сравнително благоприятно за Симона Халеп в
Коментари Харесай

По-малко от година след сватбата: Симона Халеп и нейният съпруг се развеждат

Последните месеци се развиват относително удобно за Симона Халеп в професионален проект, откакто тя съумя да доближи до полуфиналите на Уимбълдън през юли, а месец по-късно победи с трофея на WTA 1000 конкуренцията в Торонто. Впоследствие обаче тя позволи проваляне още на старта на Откритото състезание на Съединени американски щати от квалификантката Дария Снигур, като по всичко проличава, че животът ѝ и в персонален проект не върви безпрепятствено.

Румънски медии оповестяват, че някогашната №1 в света и нейният брачен партньор Тони Юрич, които подвигнаха женитба в средата на септември предходната година, са взели решение да се разведат идния четвъртък. 42-годишният Юрич, който е предприемач от македонски генезис, притежаващ няколко огромни компании в Румъния, споделя следното, представен от румънската медия ProSport:

" Със Симона взехме решение да се разведем. Спрете да настоявате да знаете повече по тематиката. Това е последното ми обществено изказване. С останалото ще се занимават юристите по допустимо най-цивилизования метод. Благодаря ви за разбирането! ", безапелационен бе предприемачът.

Simona Halep has broken up with her billionaire husband Toni Juruc. They had married a year ago
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР