Моментът, в който всички изтръпнахме - така можем да определим

...
Моментът, в който всички изтръпнахме - така можем да определим
Коментари Харесай

Моментът, в който всички изтръпнахме: Падането на Григор в първия гейм на мача

Моментът, в който всички изтръпнахме - по този начин можем да определим обстановката в първия гейм на мача, когато Григор се подхлъзна при опита си за форхенд в придвижване и се строполи на корта, като привидно беше обърнал своя гален. Българинът обаче е прочут с това, че доста рядко можем да го забележим по какъв начин напуща прибързано корта и още веднъж продължи да се бори, а неговият опит и класа се оказаха задоволителни за успех над квалификанта Теренс Атман.

Така Григор си завоюва още два дни, в които той и неговия екип ще преценяват положението му и дали е рационално за международния номер 10 да продължава присъединяване си на Мастърса в Рим, имайки поради, че можеше доста ясно да се види по какъв начин Димитров не се придвижва по никакъв начин решително по корта и постоянно първата ни ракета демонстрираше доста отрицателен език на тялото.

Ние пък можем само да си пожелаем, че е ставало въпрос за някакъв кратковременен дискомфорт и проблемите на осмия подложен са били по-скоро от психическо естество, тъй че стискаме палци Григор Димитров да е изцяло здрав за идващото си тестване в конкуренцията и още вдругиден да ни радва за следващ път с играта си.

Nasty fall for Dimitrov
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР