„Последните две години бяха много трудни за мен. Претърпях сериозна

...
„Последните две години бяха много трудни за мен. Претърпях сериозна
Коментари Харесай

Джино със сърцераздирателна изповед: Не знаех дали ще оживея! Младокът стресна зрителите заради...

„ Последните две години бяха доста сложни за мен. Претърпях сериозна злополука “, това показа Джино Бианкалана при влизането си във „ Big Brother “ Most Wanted.

„ Не се знаеше дали ще оживея, дали ще вървя. Наистина ми е писнало от лечебни заведения, от доктори. Искам нови страсти “, сподели още младежът.

Зрителите на предаването останаха много обезпокоени от влизането му в Къщата. Видя се, че той фактически има съществени проблеми. Джино влезе в новия си дом, подпирайки се с бастун.



В своята визитка на влизане в предаването той сподели:

„ Аз съм Джино Бианкалана и съм победител във VIP Brother 2015. Не знаех къде влизам, нямах никаква визия. Просто бях изплашен дали тези хора ще ме одобряват. Това, което ме дразнеше, беше Луна, несъмнено. Смятам се за много спокоен човек, само че тя ме изкара отвън нерви. Тя знаеше по какъв метод да ни натиска копчетата и да ни нервира.

Аз – естественото момче, демонстрирах себе си – обективен, непретенциозен и най-много благородник. Не имах вяра, че ще печеля. Просто в действителност беше като потрес, когато завоювах. Не имах вяра, само че това ми промени живота в България.

Показах на всеки естествен човек, какъвто съм аз, че и те могат да застанат до ВИП-овете, и те могат да завоюват. Минаха към този момент две години, а хората още ме помнят, още ме познават, още ми се радват. Хората започнаха да ме свързват с всяка жена, с която съм се снимал. И то все красиви – манекенки, певици. Не мога да се оплача, само че от една страна ми играе малко отрицателно. На мен ми се лепят дами с интерес, тъй като съм прочут, те по тази причина желаят да са към мен. Аз желая някоя да ме хареса поради това, което съм, не поради това, което имам.

Миналия сезон демонстрирах себе си и това ще покажа отново. Щом не съм се изложил преди, нямам доверие да се изложа и в този момент. Нищо не се знае, може да се влюбя вътре. Аз съм постоянно отворен за обич, тъй че... Аз съм по тъмните, тъй че в случай че има руса вътре, не се…

Винаги са ме харесвали. Във всичко в моя живот желая да съм победител. Един път победих, в случай че победя и повторно – добре пристигнало “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР