Въпреки забраните за паркиране, Сахат тепе отново беше превърнат в

...
Въпреки забраните за паркиране, Сахат тепе отново беше превърнат в
Коментари Харесай

Няма делник, няма празник! Сахат тепе отново се превърна в паркинг

Въпреки възбраните за паркиране, Сахат тепе още веднъж беше трансфорат в паркинг. Шофьорите подцениха разпоредбите и оставиха транспортните си средства на тепето, което е предпазена зона.
Прочетете още
Дановият рид, прочут със старинния си часовник-кула и красивата панорама към града, е известно място за разходка и отмора на пловдивчани. Въпреки това, злоупотребата с него като паркинг нарушава неговата хармония.

Общинските управляващи неведнъж са издавали забрани за паркиране на Сахат тепе, с цел да защитят мястото. Въпреки това, неналичието на надзор и правоприлагане разреши на казуса да продължи. Местната администрация би трябвало да вземе по-строги ограничения, с цел да подсигурява спазването на възбраните за паркиране.

Превръщането на Сахат тепе в паркинг е освен нарушаване на разпоредбите, само че и липса на почитание към наследството на града. Важно е жителите на Пловдив и посетителите да осъзнаят значимостта на опазването на такива места и да поемат отговорност за дейностите си, като не паркират колите си в зоната.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР