Последната тренировка по бойни изкуства на Марк Зукърбърг го изпрати

...
Последната тренировка по бойни изкуства на Марк Зукърбърг го изпрати
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг претърпя операция, след като се нарани на тренировка

Последната подготовка по бойни изкуства на Марк Зукърбърг го изпрати на операционната маса, съобщаваABC News.

Главният изпълнителен шеф на Meta и фен на смесените бойни изкуства заяви в обществените мрежи, че е скъсал една от предните си кръстни връзки, до момента в който е упражнявал за дуел при започване на идната година.

На фотографията, която той разгласява в Instagram, се вижда по какъв начин софтуерният милиардер лежи в болнично легло с повдигнато ляво коляно, превързано и снабдено с шина.

" Разкъсах си кръстния коремен мускул по време на спаринг и преди малко излязох от интервенция за подмяната му ", написа Зукърбърг в Instagram. " Благодарен съм на лекарите и екипа, които се грижат за мен. Тренирах за спортен ММА дуел при започване на идната година, само че в този момент това се отсрочва малко. Все още чакам с неспокойствие да го направя, откакто се възстановя. Благодаря на всички за любовта и поддръжката. "

Зукърбърг, който през май приключи първия си шампионат по джиу джицу, и преди е разгласил актуализации за образованието си по бойни изкуства. Преди няколко седмици той показа в Инстаграм фотография на лицето си в непосредствен проект, на която се виждат синини на носа и под очите, които той изяснява със спаринг, който " малко излязъл отвън надзор ".

Основателят на Facebook и Елон Мъск привлякоха вниманието на вестниците това лято, откакто двамата софтуерни магнати видимо се съгласиха на персонален конфликт в края на юни.

Мъск и Зукърбърг подхраниха интереса към евентуалния мач посредством онлайн закачки един към различен, като в един миг Мъск описа по какъв начин тренира, вдигайки тежести. Но през август основният изпълнителен шеф на Tesla написа в обществените мрежи, че може да се наложи да бъде опериран, преди да се състои дуелът.

Малко по-късно Зукърбърг разгласява в приложението за обществени медии Threads, че е подготвен да продължи напред, като написа: " Ако Елон в миналото се замисли съществено за същинска среща и публично събитие, той знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху това да се състезавам с хора, които одобряват спорта съществено ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР