Посещение на южнокорейска делегация в Пхенян.Резултатът - лидерите на двете

...
Посещение на южнокорейска делегация в Пхенян.Резултатът - лидерите на двете
Коментари Харесай

Лидерите на двете Кореи се разбраха за историческа среща на върха през април

Посещение на южнокорейска делегация в Пхенян.

Резултатът - водачите на двете Кореи се договориха за историческа среща в края на април. Освен това двете страни ще открият „ гореща телефонна линия “, с цел да се понижи военното напрежение. Американският президент Доналд Тръмп обаче разяснява, че договарянията със Севера „ може и да са подправена вяра “.

 Ким Чен-ун се среща с южнокорейски делегати за пръв път, откогато е водач Ким Чен-ун се среща с южнокорейски делегати за пръв път, откогато е водач
Ким Чен-ун ще се срещне с южнокорейски делегати на публична вечеря в Пхенян за пръв път, откогато пое поста на водач на Северна Корея, съобщи BBC. Ка...

Ким Чен-ун посрещна южнокорейската делегация в централата на Корейската Работническа партия в Пхенян. Сред пратениците на Юга бяха шефът на южнокорейската Служба за национална сигурност и заместител министърът на обединяването.

Разговорите минаха и в неофициална среща на вечеря, на която присъстваше и брачната половинка на севернокорейския водач.vТака почналото на Олимпиадата разведряване стигна до поврат.

Ким Чен-ун и президентът на Южна Корея Мун Дже-ин ще се срещнат в края на април, в селището на мира, в демилитализираната зона.
Чун Ею-юо, шеф на Службата за национална сигурност на Южна Корея: Южна и Северна Корея ще проведат трета среща на върха в Панминчжон в края на април.
Тази среща ще е първата за Ким, откогато той пристигна на власт и първата сходна от 2007-а насам. Възможен е и прогрес в връзките с Вашингтон.

 © Българска телеграфна агенция  Северна Корея е подготвена на мораториум върху нуклеарните и ракетни опити Северна Корея е подготвена на мораториум върху нуклеарните и ракетни опити
Северна Корея е дала да се разбере, че е подготвена на мораториум върху нуклеарни и ракетните си опити, в случай че Съединените щати се съгласят на договаряния с нея,...
Чун Ею-юо, шеф на Службата за национална сигурност на Южна Корея: Северът сподели също, че са открити за диалози със Съединените щати по отношение на нуклеарното разоръжаване и нормализирането на връзките сред Северна Корея и Съединените щати.
Младият водач се е съгласил да наложи мораториум върху нуклеарните и ракетните си опити, в случай че Съединените щати договарят с него. Утре южнокорейски представители отпътуват за Вашингтон, а преди този момент Доналд Тръмп написа в туитър, че Северна Корея може да основава подправени упования, само че Съединените щати са подготвени да работят твърдо при всеки вид.

Possible progress being made in talks with North Korea. For the first time in many years, a serious effort is being made by all parties concerned. The World is watching and waiting! May be false hope, but the U.S. is ready to go hard in either direction!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 6 март 2018 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР