Поредно съдебно заседание по делото за мелето с две жертви

...
Поредно съдебно заседание по делото за мелето с две жертви
Коментари Харесай

Почернени родители протестират пред съда заради мелето с две...

Поредно правосъдно съвещание по делото за мелето с две жертви до село Кадиево ще се организира този петък. То ще стартира в 9 часа, като следва разпит на още очевидци. Шофьорът на колата, в която починаха младежите Тошко и Виктор, призна виновността си, само че не и събитията. Така делото потегли по общия ред, като Петър Маринашки, управлявал БМВ-то ковчег, ще чака решението на магистратите.

По традиция, час преди старта, почернените родители, близки и другари на починалите момчета ще се съберат пред Съдебната палата на кротичък митинг под надпис: ”Справедлива присъда, за гибелта на Тошко и Виктор!”.

" Хората откровено съчувстват на потърпевшите и техните близки, само че проблемите не се вземат решение. Черната статистика ни залива всекидневно и не е инцидентно, че се приказва за „ война” по пътищата. Всяко българско семейство е в заплаха във всеки миг по българските пътища и улици, било като водачи, пасажери или пешеходци. Не можем да разчитаме единствено на съвестта, тъй като някои хора просто нямат такава-употребяват опиати, сядат зад кормилото и....убиват! Необходимо е да се обединим, в името на тази идея и да спрем това безумство. Дължим го на жертвите, починали от автомобилни произшествия. Надяваме се още веднъж да дойдете персонално на митинга и да застанете до нас – тези, които изгубихме децата си!И да желаяме действително и дейно наказване за този, който ги погуби! ", пишат околните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР