Поредно изпитание се стовари върху участниците във Фермата“. Месец преди

...
Поредно изпитание се стовари върху участниците във Фермата“. Месец преди
Коментари Харесай

Тестват морала на участниците във „Фермата“

Поредно тестване се стовари върху участниците във „ Фермата “. Месец преди финала на предаването риалити героите бяха подложени на нечовечен честен тест. От него стана ясно до каква степен всеки е подготвен да се жертва за другия.

 

Продукцията претегли на кантар полезностите на кандидатите за стоте бона в под напрежение миг, в който гимнастичката Валерия излежаваше най-суровото наказване, налагано в миналото в стопанството - 48 часа карцер. Тя беше затворена напълно сама в къща със заковани прозорци, откакто беше оповестена за най-безполезен фермер.   

Водещият Андрей заложи капан на останалите участници като невъзмутимо ги излъга, че Валерия внезапно се е почувствала зле. „ Стана й доста неприятно, извикахме доктор, сложихме й система, дадохме й леки успокоителни, в този момент спи. Обезводнила се е или е получила паник офанзива. Според разпоредбите не можем да я освободим, само че, в случай че някой от вас желае, може да влезе на нейно място в карцера за още 48 часа “, изясни той с каменно лице и сериозен звук.

Притеснени от думите му, всички участници пожелаха да бъдат заключени в спонтанния затвор на мястото на „ болната “ Валерия. „ Мога да устоя всичко в името на другарството! “, отсече домакинята Аксения, която е най-близка със спортистката, а останалите се причислиха към нея. През това време Валерия скрито гледаше реакциите им на екран, трогната до сълзи. Впечатлен от решението на участниците да се жертват за гимнастичката, Андрей призна, че тя няма здравословни проблеми, а продукцията е тествала морала на участниците. „ Показахте, че сте човечни и че имате полезности “, съобщи той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР