Пореден случай, в който опозицията в лицето на ДПС се

...
Пореден случай, в който опозицията в лицето на ДПС се
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: Налага се опозицията да спасява държавата

Пореден случай, в който опозицията в лицето на Движение за права и свободи се постанова да се намеси, за да стане несъмнено решение задоволително за съдружните сътрудници.

Така зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов, зам.-председател на комисията по външна политика в Народно събрание, разяснява вчерашното решение на Народното събрание за даване на филантропична, финансова и военно-техническа помощ на Украйна. Благодарение на Движение за права и свободи решението получи допустима за всички, в това число за партиите от ръководещата коалиция, редакция и бе признато с болшинство от над 200 гласа.

„За следващ път стана ясно, че това ръководство няма потенциала да беседва, да продуцира и да взема решения. При толкоз доста рецесии, като рецесията в Украйна е единствено една от тях, ръководещите не са в положение да приказват, не са в положение да взимат решения и опозицията се постанова да избавя страната. Това не може да продължи вечно“, сподели Анастасов в предаването „Денят започва“ по Българска национална телевизия.

На въпрос за какво Движение за права и свободи са избавили ръководството, той сподели, че е трябвало „да си измием лицето пред света“, тъй като два месеца се чака държавното управление да предложи някакво решение. Анастасов уточни, че „Демократична България“ е единствената партия от ръководещите, която е имала решение.

Народният представител от Движение за права и свободи изрази възмущението си, че държавното управление не почете вчерашните диспути в Народното събрание и отсъстваше от пленарната зала.

„Когато стане напечено и сериозно, българско държавно управление няма, а това сега е доста сериозен проблем“, сподели Анастасов. И добави, че България не е съумяла да избави интернационалния си имидж, щом се е наложило опозицията да се намеси и да инициира разговор сред ръководещите сътрудници.

Анастасов счита обаче че хората и бизнесът не желаят предварителни избори, а решение на проблемите си за покачващите се цени на храните, силата. Искат интервенция на страната в секторите, които се отразяват на изгубените работни места.

Вотът на съмнение е неправилен, когато отсреща е група, която има болшинство, сподели още Анастасов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР